Hacked By LordSUCCESSresimHacked By;
~ LordSUCCESS ~
width="300" height="23" style="margin-left:0px;">

Bilder ligger ute i bildgalleriet!

Vi har nu lagt ut bilder från möhippan, fotografering före bröllopet, bröllopet samt festen efteråt. Det kommer många fler möhippa bilder senare och även från bröllopet och festen.
Kjell Brelleman stod för fotografering före, under och efter bröllopet och du ska ha ett stort tack för suveräna bilder!
Att vara gift känns så underbart för min del, rätt kul med alla kommentarer innan att nu är du fast osv, vi har det ännu bättre nu och det trodde man inte var möjligt :)
Och som många redan vet så blir vårt nya efternamn just namnet i webadressen hit, alltså Erlandstam, vi skojade lite då vi tog den här adressen att när vi gifter oss kan vi ha det som efternamn och så blev det :)  Nä, in och kolla bilder nu i bildgalleriet!

Svensexan 30 juni 2012!

30 juni fick jag min svensexa, vi skulle ha en lugn lördag med tvättning och ett försök att bli av med min förkylning men det blev det ändring på! Rätt som det var stormade ett glatt gäng in och jag fick mig en kur mot förkylningen i form av en massa sprit ihop blandat, kände mig bättre rätt snart och då fick jag en Borat dräkt som jag vägrade ta på mig utan kalsonger under. De kände mig rätt så det blev kallingar samt en tunika, jösses så skönt det var! Vi vandrade genom Örebro och jag fick gå in och handla diverse saker inför kommande korvgrillning i Venaspåret där jag även fick känna på lite hård träning! Efter detta blev det en åktur med en luva på huvudet (samma som Thomas Lassar hade på sin svensexa) och helt plötsligt befann jag mig i en konstig lokal med rökelse, hög musik och en strippa (trodde jag), det var Thomas som lekte med sina händer och när luvan åkte av skrattade vi alla så vi höll på att kola av :)  Fick spela in Kickstart My Heart för första gången i mitt liv som sångare, det vill jag helst glömma men men det bjuder jag på ;)  Sedan blev det Femkamp med yxkastning, pilbåge, slangbella, crosskarts som styrde åt fel håll och till slut sumobrottning, efter att vi gått genom allt så vann jag allt!!! Nummer 1 alltså!!! På kvällen gick vi ut och käkade och respektive följde med, stort tack till er alla som anordnade svensexan för den kunde inte blivit bättre!!!
Fler bilder finns i bildgalleriet!