Bilder ligger ute i bildgalleriet!

Vi har nu lagt ut bilder från möhippan, fotografering före bröllopet, bröllopet samt festen efteråt. Det kommer många fler möhippa bilder senare och även från bröllopet och festen.
Kjell Brelleman stod för fotografering före, under och efter bröllopet och du ska ha ett stort tack för suveräna bilder!
Att vara gift känns så underbart för min del, rätt kul med alla kommentarer innan att nu är du fast osv, vi har det ännu bättre nu och det trodde man inte var möjligt :)
Och som många redan vet så blir vårt nya efternamn just namnet i webadressen hit, alltså Erlandstam, vi skojade lite då vi tog den här adressen att när vi gifter oss kan vi ha det som efternamn och så blev det :)  Nä, in och kolla bilder nu i bildgalleriet!

Svensexan 30 juni 2012!

30 juni fick jag min svensexa, vi skulle ha en lugn lördag med tvättning och ett försök att bli av med min förkylning men det blev det ändring på! Rätt som det var stormade ett glatt gäng in och jag fick mig en kur mot förkylningen i form av en massa sprit ihop blandat, kände mig bättre rätt snart och då fick jag en Borat dräkt som jag vägrade ta på mig utan kalsonger under. De kände mig rätt så det blev kallingar samt en tunika, jösses så skönt det var! Vi vandrade genom Örebro och jag fick gå in och handla diverse saker inför kommande korvgrillning i Venaspåret där jag även fick känna på lite hård träning! Efter detta blev det en åktur med en luva på huvudet (samma som Thomas Lassar hade på sin svensexa) och helt plötsligt befann jag mig i en konstig lokal med rökelse, hög musik och en strippa (trodde jag), det var Thomas som lekte med sina händer och när luvan åkte av skrattade vi alla så vi höll på att kola av :)  Fick spela in Kickstart My Heart för första gången i mitt liv som sångare, det vill jag helst glömma men men det bjuder jag på ;)  Sedan blev det Femkamp med yxkastning, pilbåge, slangbella, crosskarts som styrde åt fel håll och till slut sumobrottning, efter att vi gått genom allt så vann jag allt!!! Nummer 1 alltså!!! På kvällen gick vi ut och käkade och respektive följde med, stort tack till er alla som anordnade svensexan för den kunde inte blivit bättre!!!
Fler bilder finns i bildgalleriet!

Nu äntligen blir det bröllop! ;0)

Det började med att jag friade till min älskling 29/2-08 och han svara, ja. Men vi bestämde oss för att vänta så vi kunde ha ett stort bröllop. Tiden gick och i år den 29/2 förnyade jag mitt frieri och fick att ja igen!!! ;0)

Nu är vår långa väntan slut! Datumet är bestämt och kyrkan bokad. För att gör en lång historia kort så börja vår planering på mors dag i år på Harrys ute servering i solen. Min blivande man upptäckte M/S Gustaf Lagerbjelke, en perfekt plast att ha bröllopsfesten på tyckte han/vi. Så den stora frågan blev då, går det att hyra båten??? Så sagt och gjort gick min älskling och pratade med en man som arbeta där. Han kom tillbaka med ett stort leende och berätta, vad det kostade att hyra, hur många vi kunde vara på båten och att dem även kunde erbjuda maten mm. Nu fick bråttom hem för att börja skriva gäst list och bestämma vilken dag som skulle bli vår dag. Vi bestämde oss för den 27/7-13 och gäst listan sluta på ca 70 personer. Nu hade vi ca. fjorton månader på oss att planera vår stora dag men ibland blir det inte som man planerat. ;0) Min älskling åkte dagen efter till Norge för att arbeta och på kvällen kom det ett SMS, jag vill gifta mig nu och inte nästa sommar!!!    Jag kände de samma som han, varför vänta. Så fram med almanackan och bestämma ett nytt datum för vår dag och vi bestämde oss för den 4 augusti 2012 i S:t Nikolia kyrkan. Så från att haft ca. 14 månader på oss, fick vi nu 9 veckor på oss att planera vår dag. Vi fick börja med att göra en ny gäst lista, från ca 70 till 28 personer. Lagerbjelke byttes ut mot en fest hemma hos oss. Dagen efter hade jag häcken full, ringa boka kyrka, skriva ut hindersprövning, börja göra inbjudningskorten för dem måste ju skickas ut senast på lördag. Hur vill vi att det ska se ut, vilket färg tema ska vi ha(behöver väll inte säga att en del av temat är bling bling ;0) ), vilken dekoration ska vi ha, hur ska dukningen se ut, vilka blommor ska vi/jag ha, vad ska vi ät och dricka, vem ska göra bröllopstårtan, vad ska vi ha på oss, vilka ringar ska vi ha, många frågetecken blev det först men dem betades av snabbt. Och nu är dem ner skrivna på listor över vad som ska göras och vad som är gjort inför vår dag.

Nu fem veckor senare, Har vi träffat vår präst och bestämt hur vi vill ha vår vigsel, våra kläder hänger i garderoben, Jörgens special beställda vigselring är klar även min är inköpt och klar. Vårt brudfölje är klart, bilen, fotografen, frissan, sminkningen, blommorna, dekorationen, porslin, glas, servitris, vad vi ska bjuda på att äta, olika sorters dryck, både alkohol och alkoholfritt, bröllops tårtan är special beställd (har fått ritningen på den!!!), linnedukar, linneservetter och stolskläder, ja allt är bokat. Så nu är det bara små saker som man kommer på under tiden att man vill ha också, som ska fixas till vår stora dag. TACK GOD GUD, för Microsoft Office Word 2007!!! ;0)

Nu på min lång lediga vecka sitter jag och fixar till löpare till borden, dekoration till stolarna, dekorerar vaser, gör vigsel program, placeringskort. Så jag vet vad jag har att göra på min lediga tid. ;0) Men jag hinner även att umgås med våra kära vänner och att träna på mitt gäddhäng och mitt blivande 6-pack ;0) Det värsta är att när man är pysslig så kommer man på nya saker under resan gång som man vill göra. Men nu tror jag att vi är nöjda med allt som är planerat och fixat inför vår stora dag. ;0)

Lördagen den 30 juni klockan 09.20 gick sven sexan av stapeln.
Vi börja dagen med att tvätta klockan 9 för det hade älsklingen bokat, så sagt och gjort ner i tvättstugan. Upp igen och då “glömde” jag att låsa dörren. ;0) Älsklingen gick och satte sig vid datorn i lungan ro med sin kaffe kopp och vänta på att vi skulle gå ner igen. Men så blev det inte för honom. ;0) För rätt som vad stod ett gäng med killar i datarummet och älsklingen fick en liten chock. En snabb dusch senare, fick han sina kläder för dagen, en borat dräkt och en jättefin kort klänning. GUD VA FIN HAN BLEV!!! Det fotades och filmades för fullt här hemma innan killarna gav sig av på älsklingens äventyr. Det får han skriva om själv och lägga ut bilder från dagen. Jag fortsatte morgonen i tvättstugan. :0)

Här kommer en liten bild på våra ringar.