Svensexan 30 juni 2012!

30 juni fick jag min svensexa, vi skulle ha en lugn lördag med tvättning och ett försök att bli av med min förkylning men det blev det ändring på! Rätt som det var stormade ett glatt gäng in och jag fick mig en kur mot förkylningen i form av en massa sprit ihop blandat, kände mig bättre rätt snart och då fick jag en Borat dräkt som jag vägrade ta på mig utan kalsonger under. De kände mig rätt så det blev kallingar samt en tunika, jösses så skönt det var! Vi vandrade genom Örebro och jag fick gå in och handla diverse saker inför kommande korvgrillning i Venaspåret där jag även fick känna på lite hård träning! Efter detta blev det en åktur med en luva på huvudet (samma som Thomas Lassar hade på sin svensexa) och helt plötsligt befann jag mig i en konstig lokal med rökelse, hög musik och en strippa (trodde jag), det var Thomas som lekte med sina händer och när luvan åkte av skrattade vi alla så vi höll på att kola av :)  Fick spela in Kickstart My Heart för första gången i mitt liv som sångare, det vill jag helst glömma men men det bjuder jag på ;)  Sedan blev det Femkamp med yxkastning, pilbåge, slangbella, crosskarts som styrde åt fel håll och till slut sumobrottning, efter att vi gått genom allt så vann jag allt!!! Nummer 1 alltså!!! På kvällen gick vi ut och käkade och respektive följde med, stort tack till er alla som anordnade svensexan för den kunde inte blivit bättre!!!
Fler bilder finns i bildgalleriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>